Ervaringen van cliënten

Cliënt 1

“Michel is een aardige vriendelijke man, met een luisterend oor. Na iedere behandeling merkte ik verschil. De behandelingen werkten nog door nadat ik er was geweest.”

Cliënt 2

“Mijn ervaring: De therapie bij Michel ervaar ik als erg ondersteunend en helend. Of ik een thema wil verkennen, van een fysieke klacht af wil, ergens aan wil werken of juist helemaal geen zin heb om te ‘werken’, en gewoon lekker wil liggen, het kan allemaal. Michel luistert en werkt met veel aandacht, inzicht en oprechte betrokkenheid en stemt de behandelingen zorgvuldig af op mij en samen met mij. Ik ben verrast over de variatie aan ‘tools’, waar hij mee kan werken. Ik kom altijd tot rust en in een diepe(re) ontspanning. En in die ontspanning dienen zich mijn eigen weten, mijn eigen inzichten en mijn eigen wijsheid als vanzelf steeds weer aan. En daar gaat het uiteindelijk om.”

Cliënt 3

“Michel is een fijn mens, die met zachtheid en aanraking je helpt om je huidige zijn te ervaren: de rust, het verdriet, de pijn, de warmte – alles mag er zijn. Ik was opzoek naar een therapie die met minder woorden een stukje aan kon raken waarmee ik verder kon en Michel heeft me met behulp van craniosacraal therapie daar mee geholpen. De mooie bijkomstigheid (voor mij niet het doel) was dat er een aantal lichamelijke klachten ook verminderden.”

Cliënt 4

“Michel is een prettig persoon, waar ik mij meteen bij op mijn gemak voelde. Hij heeft mij enorm geholpen met het leren contact maken met mijn gevoel.”

Cliënt 5

“De craniosacraal-behandelingen brachten me dichter bij de verwerking van oude en meer recente emotionele pijn. Het zorgde voor inzicht en gaf me na afloop een opgelucht gevoel. Michel weet met respect en doortastendheid het proces te begeleiden en de kracht van deze zachte aanraking uit te dragen.”